cropped-Stay-In-Charge-LOGO-C5.png

JIJ BENT IN CHARGE!

Wil jij meer regie over je leven?

Het is toch jóuw leven?!

Ben jij zat van het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Het gevoel dat iets je niet gaat lukken of een gevoel van minderwaardigheid? Heb jij regelmatig last van stress, laat jij kansen schieten of ontloop je situaties? 

Ben je bang dat je faalt, of denk je dat je dromen onbereikbaar zijn? 

Zou jij je veel vaker vrolijker en positiever willen voelen en je niet meer zo druk willen maken om wat anderen van jou vindenWil je graag volop genieten van het leven

Je bent niet de enige die hiermee worstelt! Velen ervaren deze innerlijke strijd, en het kan overweldigend zijn. Het is tijd om dit probleem aan te pakken en de controle terug te nemen over je leven!  

Er is zoveel méér uit je leven te halen! 

De oorzaak van je problemen...

Dit gevoel wordt veroorzaakt door negatieve gedachten. Iedereen heeft negatieve gedachten. Soms zijn deze gedachten zo aanwezig dat het je leven sterk beïnvloedt. Goed nieuws: er is een oplossing, het hoeft helemaal niet zo te blijven. Er is een methode waardoor je dit kunt oplossen en wij willen dit met jou delen!

Veel mensen komen uiteindelijk in de hulpverlening terecht wanneer ze niet weten hoe ze met hun gedachten kunnen omgaan. Je gedachten kunnen echt veel kapot maken.
In deze cursus leren wij jou ALLES wat ze je ook in de reguliere hulpverlening leren. Je krijgt alle informatie over de meest gebruikte methode.
Wacht niet tot het te laat is en neem de regie in handen!

Leer hoe je die innerlijke criticus tot zwijgen kunt brengen en een positievere, krachtigere versie van jezelf kunt worden. Wacht niet langer. Het is tijd om je negatieve gedachten te overwinnen en de regie terug te pakken. 

pexels-vlada-karpovich-4668523-1-scaled

Wij garanderen jou dat het je gaat helpen.
Niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

Maak nu gebruik van de startersactie!

Tijdelijk van €187,- voor slechts €29,- 

De oplossing is dichterbij dan je denkt

Waarom zou je je problemen laten opstapelen? Terwijl dit helemaal niet nodig is. Waarom wachten tot je een burn-out krijgt, of een depressie? Terwijl je het NU kunt aanpakken! Laat het niet zo ver komen en pak deze kans!

Deze cursus biedt jou toegang tot waardevolle tools en inzichten die je zullen helpen omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het leven.

Je leert alles over het begrijpen en beheersen van je gedachten, emoties en acties, zodat je zelfverzekerder en doelgerichter kunt zijn. Je leert effectieve technieken om stress te verminderen, je doelen te stellen en te bereiken, en de balans te vinden tussen werk, studie en ontspanning. Of je nu worstelt met stress, twijfels, of gewoonweg meer uit het leven wilt halen, deze cursus geeft je de handvatten om de regie over je eigen leven te nemen.

Investeer in jezelf, want jij bent je meest waardevolle bezit. Het versterkt je zelfbewustzijn, vertrouwen en vaardigheden. Het verbetert je welzijn en gezondheid, en uiteindelijk verhoogt het je levenskwaliteit. Door te investeren in persoonlijke groei, vergroot je niet alleen je eigen kansen op succes, maar je verrijkt ook je levenservaring en de manier waarop je de wereld ziet. Dus aarzel niet en maak vandaag de keuze om in jezelf te investeren!

Groei

Maak de keuze en zet de stap naar persoonlijke groei

Happy

Ontdek hoe je je weer blij en gelukkig kunt voelen

Succes

Pas de kennis toe, versterk je zelfvertrouwen en zie hoe je meer succes zult hebben

"De eerste stap naar verandering, is de beslissing dat je niet wilt blijven waar je nu bent"

De waarde van deze cursus is normaal gesproken €187,- Omdat deze cursus helemaal nieuw is, is hij tijdelijk maar €29,- Maar let op! Deze prijs is tijdelijk zo laag. Dus pak nu je kans voordat we de prijs aanpassen naar de normale prijs.

Heb je dat beklemmende gevoel weleens ervaren van verstrikt raken in een web van voortdurende gedachten, waarbij elke keuze en verantwoordelijkheid overweldigend lijkt? Deze worsteling is iets waar veel mensen mee te maken krijgen. Het gebrek aan controle over je eigen gedachten kan het moeilijk maken om heldere beslissingen te nemen en je eigen pad te bepalen, wat uiteindelijk leidt tot een gevoel van stuurloosheid en onzekerheid. 

Jij bent de schrijver van jouw leven!

Na de afronding van de cursus:

Over ons

Paulien en Jeff zijn (jongeren)coach en zijn beide projectleider en coördinator van diverse jongerenprojecten in Groningen en zijn samen de oprichters van stichting Stay In Charge. Allebei hebben zij veel verstand van het omgaan met negatieve gedachten. 

Paulien heeft sinds 2015 een coach praktijk genaamd You Be You. Naast het coachen heeft ze diverse ervaringen in de jeugdzorg onder andere bij een justitiële jeugdinrichting, moeder-kind huis en een gezinsvervangend tehuis.

Jeff heeft in zijn leven te maken gehad met meerdere depressies, angsten en verslavingen en heeft daardoor een dijk aan ervaring en expertise op dat gebied. Hij weet precies wat ervoor nodig is om je leven weer in balans te krijgen en kleur te geven.

Veelgestelde vragen

Deze online cursus is voor iedereen die de regie over zijn of haar leven wil terugpakken. 

Als je het hebt geprobeerd en je vindt het niks of je hebt er niets aan gehad, dan krijg jij zonder gezeur je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. 

De cursus kost normaal gesproken €187,- maar omdat dit de eerste cursus is, hebben we een flinke korting gegeven waardoor de cursus nu tijdelijk slechts €29,- is. Maar let op! Binnenkort zal de prijs wel verhoogd worden. 

Dat ligt er aan hoe snel je er door heen komt en zal per persoon verschillen. Je kunt zelf het tempo bepalen en je blijft altijd toegang houden tot de cursus. De cursus heeft 5 modules met elk 2 lessen (behalve module 5) Elke les neemt ongeveer gemiddeld inclusief de opdrachten één uur in beslag. 

Zeker niet! Je betaalt eenmalig voor de cursus en blijft altijd toegang houden tot de cursus. Er zijn geen verborgen kosten of lidmaatschap kosten. 

Je blijft altijd toegang houden, dus het blijft altijd toegankelijk voor jou! 

De ervaringen van anderen

De online leeromgeving heeft mijn zoektocht naar gedachtenordening en innerlijke rust aanzienlijk verbeterd. Goed gestructureerde cursussen met praktische oefeningen en interactieve elementen zorgden voor een gevoel van gemeenschap. Sterk aanbevolen voor wie op zoek is naar controle over zijn gedachten.
De cursus heeft mijn kijk op zelfreflectie veranderd. Het heeft geholpen mijn gedachten te ordenen, maar ook hoe ik mij voel is positief verbeterd. Een aanrader voor zelfontwikkeling!

Bestel direct!

Over de Cursus

Wil je meer inzicht krijgen in je gedachten en hoe ze je leven beïnvloeden? Deze online cursus is ontworpen om je te helpen begrijpen hoe je gedachten je geluk en welzijn kunnen beïnvloeden en wat je kunt doen om meer controle te krijgen over je leven.

Wat zul je leren:

In deze cursus behandelen we álle kennis over gedachten en over de invloed hiervan. Alles wat een therapeut jou zou kunnen vertellen, vertellen wij jou in deze cursus. Wij houden niets voor jou verborgen en delen alle kennis die wij hebben. Je krijgt praktische tips en technieken om je gedachten te veranderen, meer regie te krijgen over je leven en meer innerlijke rust te vinden.
Dat garanderen we: niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!

Je leert verschillende technieken en methodes die ook gebruikt worden in de hulpverlening om een krachtige basis te creëren voor de rest van je leven! Deze informatie is ontzettend belangrijk zodat jij je weer/nog positiever en gelukkiger gaat voelen! 

Alle modules bevatten:
Filmpjes, werkboeken, leesboeken en schermopnames die je helpen bij de opdrachten. 

Cursusinhoud:

In les 1 hebben we het over gedachten, emoties en gevoelens. Hierin vertellen we wat het verschil is en hoe dit elkaar beïnvloedt. 
In les 2 vertellen wij hoe je gedachten invloed kunnen hebben op je hele leven. 

In les 1 hebben we het over het onderzoeken en registeren van je gedachten.
In les 2 vertellen wij hoe je écht bewust kunt worden van je gedachten. 

In les 1 hebben we het over piekeren en hoe je dit kunt stoppen
In les 2 vertellen wij over de kracht van positiviteit. 

In les 1 hebben we het over de kracht van dankbaarheid
In les 2 vertellen wij over mindfulness en ontspanning 

Een samenvatting van de belangrijkste concepten en technieken die je hebt geleerd.

Of je nu wilt werken aan stressvermindering, besluitvaardigheid, zelfvertrouwen of gewoon meer innerlijke rust wilt vinden, deze cursus biedt de kennis en vaardigheden om je doelen te bereiken. Doe mee en ontdek hoe je de regie over je gedachten en je leven kunt nemen.

"Je kunt niet altijd controle hebben over wat er gebeurt, maar je kunt wel controle hebben over de keuzes die je maakt."

Kom in contact

Heb je vragen, opmerkingen of behoefte aan ondersteuning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen. Mail naar info@stayincharge.nl